Kundtjänst:08-31 15 40,info@ullmansmattor.se Öppettider: Vardagar 10-18Klicka för helger  Butik på S:t Eriksgatan 77 i Stockholm
Språk: På Svenska In English
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Tisca

Tisca

Tisca Handmade Rugs tillverkar uteslutande mattor i naturmaterial på beställning. Tiscamattor kan beställas i alla bredder från 50 cm upp till 600 cm och i längder upp till 10 meter. Den finaste ullen från Nya Zeeland i händerna på de skickligaste vävarna i Europa gör mattorna från Tisca till de allra finaste vävda mattor du kan välja för ditt hem.
Ullen gör mattan extra slitstark och den är dessutom lätt att hålla ren. Eftersom mattan är vävd är den vändbar och har samma vackra yta på båda sidor.

Lägg därtill möjligheten att välja på 18 olika garnstrukturer och 96 olika färger.
Här i webshoppen kan du välja din Tisca matta i standardstorlekar och i några ljusa färger. I butiken på S:t Eriksplan får du full frihet och kan välja färgkombinationer, mönster, garnkombinationer, storlek och form på egen hand. Gångmatta, rektangulär eller rund. Du kan skapa en helt unik matta för ditt hem. Vävstolarna klarar mått upp till 6 meters bredd så Tisca-mattan fungerar även för riktigt stora rum.

Mattorna vävs på beställning och det är därför längre leveranstid. Vid specialbeställda mått som vi inte har på hemsidan lämnar vi inget öppet köp. För de storlekar vi erbjuder på hemsidan gäller öppet köp som vanligt.


25 artiklar

Din kundvagn (0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Frakt 75 sek Öppet köp i 30 dagar Fri retur 100% nöjd kundgaranti