Stäng
Kundtjänst:08-31 15 40,info@ullmansmattor.se Öppettider: Vardagar 10-18Klicka för helger  Butik på S:t Eriksgatan 77 i Stockholm
Språk: På Svenska In English
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Tisca

Tisca mattor

Tisca tillverkar uteslutande mattor i naturmaterial på beställning. Tiscamattor kan beställas i alla bredder från 50 cm upp till 600 cm och i längder upp till 10 meter. Den finaste ullen från Nya Zeeland i händerna på de skickligaste vävarna i Europa gör mattorna från Tisca till de allra finaste vävda mattor du kan välja för ditt hem.
Ullen gör mattan extra slitstark och den är dessutom lätt att hålla ren. Eftersom mattan är vävd är den vändbar och har samma vackra yta på båda sidor.

Lägg därtill möjligheten att välja på 18 olika garnstrukturer och 96 olika färger.
Här i webshoppen kan du välja din Tisca matta i standardstorlekar och i några ljusa färger. I butiken på S:t Eriksplan får du full frihet och kan välja färgkombinationer, mönster, garnkombinationer, storlek och form på egen hand. Gångmatta, rektangulär eller rund. Du kan skapa en helt unik matta för ditt hem. Vävstolarna klarar mått upp till 6 meters bredd så Tisca-mattan fungerar även för riktigt stora rum.

Mattorna vävs på beställning och det är därför längre leveranstid. Vid specialbeställda mått som vi inte har på hemsidan lämnar vi inget öppet köp. För de storlekar vi erbjuder på hemsidan gäller öppet köp som vanligt.

Tiscas mattor tillverkas för hand i egna vävsalar i Rumänien. Väverskorna utbildas på plats.

Tiscas sociala engagemang

Förutom vävsalarna där Tisca-mattorna tillverkas har Tisca satt upp enklare vävsalar i direkt anslutning till romernas boställen. Dit skickas överskottsmaterial kostnadsfritt. De romer som får hjälp att väva i dessa salar får fritt förfoga över sina tillverkade mattor och får på det viset möjlighet till en egen inkomst.  Tisca ett stort engagemang i romernas situation i Rumänien. Tisca är huvudsponsor i Elijas-stiftelsen.


25 artiklar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till Ullmans Mattors nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad med inspiration, nyheter och exklusiva erbjudanden

Din kundvagn (0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Frakt 75 sek Öppet köp i 30 dagar Fri retur 100% nöjd kundgaranti