Kundtjänst:08-31 15 40,info@ullmansmattor.se Öppettider: Vardagar 10-18Klicka för helger  Butik på S:t Eriksgatan 77 i Stockholm
Språk: På Svenska In English
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms

Sisalmattor i hemmet

 

En vanlig missuppfattning är att sisal är ett grovt och hårt material. Men faktum är att sisal inte bara är skönt att gå på, utan passar bra på ytor som är högt trafikerade. Dessa egenskaper har sisalmattor fått pga. att det är ett naturmaterial

Det är denna mångfald som gör sisalmattor till populära inredningsdetaljer i hemmet. Sisal används mycket i trappor men är även vanligt i hallen eller sällskapsrummet.

 

Därför är det inte konstigt att vi installerar sisalmattor i alla möjliga hem och offentliga miljöer. En installation kan kännas som ett stort jobb som tar lång tid, men det är faktiskt betydligt lättare än vad många tror.

Tror du mig inte? Isåfall uppmanar jag dig att höra dig till oss direkt! 

 

 

Hur går en installation till?

För är upplevelsen för dig som kund viktig och därför är processen att installera en matta inte komplicerad och vi håller dig uppdaterad hela vägen tills mattan är lagd och du är nöjd.

 

Steg 1. Ett samtal

I princip alla installationer börjar med ett samtal med våra experter där vi tillsammans ser över dina behov och vad som passar dig bäst.

 

Steg 2. Mätning

Nu är det dags för mätning! I Stockholmsområdet kan vi komma ut till dig för att hjälpa dig med mätning av det rum eller trappa som du vill lägga en matta i. Dessutom tar vi med oss flera prover för att hjälpa dig hitta rätt. Detta är en snabb process som ger oss möjligheten att komma med lösningar för komplicerade rum och för dig ett steg närmre din matta.

 

Steg 3. Beställning

När vi har alla måtten och typ av matta är det bara att beställa. En beställning är smärtfri och du behöver inte betala allt direkt. När våra leverantörer gett oss ett leveransdatum hör vi av oss direkt! Framförhållning och struktur är A och O.

 

Steg 4. Inläggning

Inläggningen bokas i samband med att vi vet att vi har allt material hemma, så nu kan du slappna av och invänta din matta. Det sista vi ha är en stressig läggning där du sätts i en obekväm sits. Våra professionella inläggare har lång branscherfarenhet och ser till att det är städat efter läggningen så att du slipper det.

 

 

Det är inte svårare än så, i alla fall inte för oss!

 

Vi ser fram emot att du hör av dig och påbörjar din resa mot ett vackrare och mer personligt hem.

Hör av dig om du vill ha mer hjälp.

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Ullmans Mattor AB.

Mattor för alla fastigheter, hem och företag!

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Ullmans Mattor AB.

Din kundvagn (0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Frakt 75 sek Öppet köp i 30 dagar Fri retur 100% nöjd kundgaranti