Stäng

Din kundvagn (0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Frakt 75 kr Öppet köp i 30 dagar Fri retur 100% nöjd kundgaranti
Kundtjänst: 08-31 15 40,Maila oss Öppettider: Vardagar 10-18Klicka för helger  Butik på S:t Eriksgatan 77 i Stockholm
Språk: På Svenska In English
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms

VI BEHÖVER BLI FLER!

 

Tack vare den positiva fas vi är inne i söker vi nya serviceinriktade säljare till vår butik på S:t Eriksgatan 77 i Stockholm.  Hos oss på Ullmans Mattor skapar du tillsammans med dina kolleger en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Att ge råd och vägleda kunderna är något du brinner för och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Du är lyhörd för kundens önskemål och kan utifrån detta hjälpa kunden till rätt beslut och du är van att ta egna initiativ.

Som person är du en lagspelare som gillar teamet. Då vi har många återkommande kunder förstår du vikten av goda kundrelationer och kan skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och självklart är du en positiv och härlig person.

 

Anställningsvillkor

Titel: Butikssäljare

Anställningstyp: Tillsvidare anställning

Löneform: Fast

Start: Omgående

 

Välkommen in med din ansökan till bjorn@ullmansmattor.se eller slå oss en signal på telefonnummer 08 311540. Du kan också komma förbi butiken på S:t Eriksplan 77 Stockholm så får vi talas vid.

 

Ullmans Mattor har mer än 50 års branschvana av att sälja mattor i butik och på nätet. Vi har funnits i samma lokaler sedan 1966. Lokalen är belägen på S:t Eriksplan med adress S:t Eriksgatan 77, Stockholm.

Standardvy | Byt till Mobil vy