Stäng
Kundtjänst:08-31 15 40,info@ullmansmattor.se Öppettider: Vardagar 10-18Klicka för helger  Butik på S:t Eriksgatan 77 i Stockholm
Språk: På Svenska In English
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
 

Rätt matta för rätt rum

Utvalda mattor

Vi hjälper ständigt företag och fastigheter med mattor

Varje dag lämnar företag och fastigheter intryck på sina medarbetare, besökare och kunder. Ullmans mattor hjälper dig att skapa en lugn och trivsam tillvaro så att du kan fokusera på vad som är viktigt för dig. Där för erbjuder vår mattläggningsservice ett helhetskoncept där vi tar hand om alla delar när du behöver mattor som klarar av dina krav.

Varumärken

Hos oss hittar du varumärken som du kan lita på. Vi har alltid sålt och kommer alltid att sälja mattor av hög kvalitét.

En riktig mattaffär med stort sortiment

Ullmans mattor har sedan 1962 försett över 100.000 hem i Norden med vackra mattor av hög kvalitét. När du handlar mattor av av oss ska bemötas lika professionellt oavsett var du är.

 

50 års erfarenhet av att sälja mattor online och i butik i Stockholm

Ullmans Mattor har 50 års branschvana av att sälja mattor i butik och på nätet. Vi har funnits i samma lokaler sedan 1966.

Lokalen är belägen på S:t Eriksplan med adress S:t Eriksgatan 77, Stockholm.

Ullmans Mattor är ett företag som inte är bundet till någon inköpskedja. Det ger oss frihet att alltid kunna välja fritt de varor som passar våra trendkänsliga kunder bäst. Våra skickliga inköpare har genom åren etablerat starka kontaktnät och inköpskanaler över hela världen. Vår webshop är den del av företaget som är mest avantgarde. Här finner du huvudsakligen modernt designade varor medan den fysiska butiken har ett betydligt bredare sortiment.

Inspiration från @ullmansmattor

Frakt 75 kr
Öppet köp 30 dgr
100% nöjd kundgaranti
Mattläggningsservice

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till Ullmans Mattors nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad med inspiration, nyheter och exklusiva erbjudanden

Din kundvagn (0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Frakt 75 sek Öppet köp i 30 dagar Fri retur 100% nöjd kundgaranti