Kundtjänst:08-31 15 40,info@ullmansmattor.se Öppettider: Vardagar 10-18Klicka för helger  Butik på S:t Eriksgatan 77 i Stockholm
Språk: På Svenska In English
Visa priser: Exkl. moms | Inkl. moms
Mattor online & i Stockholm › Alla mattor › Material › Ullmattor › Laituri White, VM-Carpet

Laituri White, VM-Carpet

Laituri White, VM-Carpet

0 röster
Artikelnummer: 38-0014-02

Laituri är en maskinvävd ull- och pappersmatta från VM-Carpet. Ytan är tätvävd i lyxig ull och ger din inredning värme och mjukhet. Den halkfria baksidan av EVAPOLYTEX gör mattan stadig och håller den på plats. Baksidan är lämplig för alla typer av golv, och även golv med inbyggd värme. Den är luktfri, återvinningsbar och lämnar inga spår på golvet heller.

Material: 51 % ull/ 49 % papperssnöre

Baksida: EVAPOLYTEX

Skötselråd: Regelbunden dammsugning och vädring vid behov. Fläckar borttages omgående med ren och fuktad trasa, får ej gnidas.

Tvättning: Torrtvätt med textilshampo eller varsam plantvätt högst +30ºC med fintvättmedel. Får ej blötläggas eller gnidas. Skölj väl i rikligt vatten. Pressa överskott vattnet t.ex. med en vals. Fuktig matta formas ordentligt. Torkas hängande på luftig plats. Får ej vikas. Fackmässig plantvätt rekommenderas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till Ullmans Mattors nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad med inspiration, nyheter och exklusiva erbjudanden

Din kundvagn (0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Frakt 75 sek Öppet köp i 30 dagar Fri retur 100% nöjd kundgaranti